Om extra aandacht te vragen voor de problematiek van de stroperij willen we 1 dag op RTLZ en Nu.nl de tickertape aanpassen met twee nieuwe ‘fondsen’ te weten: Neushoornhoorn en Ivoor. Allebei de fondsen zijn behoorlijk aan het plussen. Achter de ‘positieve’ cijfers komt de tekst: de handel in beschermde dieren stijgt jaarlijk. Georganiseerde misdaad vraagt om een georganiseerde aanpak. Word donateur van WNF. 
Bij Mona krijg je bij aankoop van een product de Mona puddingverdeler waarmee je een pudding in elk gewenst aantal gelijke porties kunt verdelen. Althans, dat dénken je tafelgenoten. In werkelijkheid is jouw stuk nét even wat groter.


Schoolfoto's waar iedereen blij van wordt. Op iedere school komt ie ieder jaar weer: de schoolfotograaf. Je mooiste kleren aan, haartjes netjes gekamd, wolkenachtergrondje en klaar. Foto's waar je een maar al te graag voor betaalt. Want je kind staat erop. Maar echt blij word je er niet van. Zou het niet veel leuker zijn als de kinderen meer invloed mochten uitoefenen op de schoolfoto's? Zwevend in de lucht als astronout of Superman. Alles mag. Mona regelt het.

Met moederdag willen we een zelf in te kleuren toetje uitbrengen. Kinderen kunnen de verpakking inkleuren en zo een lekker cadeautje aan hun moeder geven, een cadeau waar ze zelf ook nog wat aan hebben.

Back to Top